חזור

פתח ווצאפ
חוויה לכבוד חנוכה עיצוב חנוכיית זכוכית מקורית בסדנא חד פעמית

הקופון מומש!

המחיר המוצג הינו המחיר לאחר ההנחה

חזור לרשימת הפעילויות

הזמנתך התקבלה בהצלחה!

להלן הפרטים:

שם הפעילות:
דגדג
תאריך הפעילות:
שדגגש
שעת הפעילות:
שדגדשג
מספר כרטיסים:
שדגדשג
שולם סכום של:
שדגדשג
שם מלא:
שדגגד
טלפון:
שדג
אימייל:
שדגדש

ברגעים אלה ממש נשלח אליך מייל עם פרטי הרכישה, קוד השובר ופרטים ליצירת קשר עם סילבינה על מנת לתאם את מועד הפעילות.
במידה והמייל לא מגיע, יש לבדוק בתיקיית הספאם.

ברגעים אלה ממש נשלח אליך מייל עם פרטי הרכישה.
חשוב לבדוק שהמייל הגיע כי יש בו פרטים חשובים נוספים!
במידה והמייל לא מגיע, יש לבדוק בתיקיית הספאם.

רכישת כרטיסים ושוברים:

2 כרטיסים
אחרונים
מחיר למבוגר: 380
מחיר לילד: 280
100
פתח ווצאפ

תהליך הרכישה יתאפס בעוד: 10:00

מינימום משתתפים 4 ילדים עד גיל 10 מעצבת יחד עם הורהם כל משתתף מעבצ חנוכייה לפי בחירת הצבעים ודוגמא שלו עם הדרכה של סילבינה בכל מקרה של ביטול ע"י הלקוח, יוחזר התשלום בניכוי 5% או 100 ₪ , הנמוך מביניהם דמי טיפול.

פעילות פרטית? הזמנה לקבוצה גדולה?
לחצו כאן לקבלת הצעת מחיר אטרקטיבית

מתאים לגילאים: החל מגיל 6

איפה נפגשים? ששת הימים 19 בנימינה

עיצוב חנוכיית זכוכית

הצטרפו לסדנה החוויתית של סילבינה!

אתם מוזמנים לסדנה מיוחדת במהלכה תתנסו בעבודה עם זכוכית ותצאו עם חנוכיה מקורית מעשה ידיכם הכוללת קנים!
במהלך הסדנה תקבלו הסבר על הטכניקה בה תעבדו הנקראת “פיוזינג”, תלמדו איך לחתוך זכוכיות עם כלים השונים ותיצרו חנוכיה 30*7 ס”מ.

* העבודה עוברת שריפה בתנור מיוחד בטמפרטורה מעל 800 מעלות.
המשתתפים יוכלו לאסוף אותה לאחר שבוע/לקבל במשלוח בתוספת תשלום.
* הפעילות נערכת בסטודיו של סילבינה בבנימינה בו תצוגה של פריטי זכוכית ואמנות מקורית. ויטראז, פיוזינג ופסיפס.
* הסדנה מתאימה למבוגרים וילדים . ילדים עד גיל 10 יכולים לעצב חנוכייה יחד עם ההורים. ילד מגיל 10 ניתן לעצב חנוכייה בעצמו.
הפעילות תועבר ע”י סילבינה, בעלת סטודיו וניסיון של יותר מ 14 שנים בעבודה עם זכוכית.

בסטודיו של סילבינה בבנימינה תגלו עולם של יצירה, חנות וגלריה של עבודות מקוריות בויטראז, פסיפס ופיוזינג-זכוכית חמה. כגון: תאורה, יודאיקה, עציצים, אביזרי נוי ועוד.

קצת על סילבינה: סילבינה ברנשטיין, נולדה בארגנטינה . את מלאכת הויטראז’ למדה בארץ הולדתה. יוצרת משנת 1998. חלום אחד התגשם, חושבת כך סילבינה ,לעלות לישראל לבד עם בן זוגה, להקים משפחה ולגדל היום את שני ילדייה, מיה ואיתי. סילבינה כל יום שמתחברת לעשייה בזכוכית מרגישה שלמות ושקט. סילבינה ניצלה מפיגוע, בשנת 1994, הייתה פיגוע טרור בבניין AMIA של הקהילה יהודית בבואנוס איירס בא היא עבדה כעוזרת מנכ”ל, היא הייתה אז בת 26. בשנת 2000 סילבינה עלתה לארץ, חלום שלה הייתה אז. אם השנים היא הקימה את הסטודיו בבנימינה. היום היא מרגישה מאושרת, קודם כל מללמד את האמנות הזכוכית לאנשים ושנית מלעצב חלונות בפרוייקטים כגון בתי כנסת בארץ.
עכשיו יש לסילבינה הזדמנות ללמד ולהזמין ליצור בטכניקות השונות :פסיפס, ויטראז ופיוזינג-זכוכית בתנור,

 

הזמן עכשיו